Supa cu mini ravioli


Astazi vom gati o supa rapida, foarte simpla si la fel de gustoasa. E o alternativa ideala a supelor cu carne, atunci cind sunteti in criza de timp. Imi place sa gatesc dar uneori nu vreau sa stau toata ziua in bucatarie, asa ca am creat o supa care sa ofere aceasi satisfactie insa intr-un timp redus. Eu am folosit mini ravioli cu carne de pui din comert. Aratau foarte dragut in magazine si mi-au atras atentia demult. Se pot folosi si ravioli mai mari insa va trebui sa coordonati ca totul sa fiarba in acelasi timp. Daca ravioli au multa faina deasupra va recomand sa-i fierbeti separat de altfel supa va fi tulbure si gustul va fi afectat.

Ingrediente:
o ceapa
un morcov
2 cartofi
200 g mini ravioli
un pahar de suc de rosii
bors acru dupa gust
verdeata – am folosit patrunjel dar puteti folosi orice preferati.
o frunza de dafin

Intr-un castron punem apa la fiert impreuna cu ceapa tocata si frunza de dafin.

Taiem morcovul, in dimensiuni conform preferintelor fiecaruia si il adaugam la fiert.

Urmeaza sa adaugam cartofii curatiti si taiati bucati uniforme.

Cind cartofii sunt aproape gata adaugam sucul de rosii si borsul acru.

Ravioli ii punem in ultimul moment cind totul este aproape gatit. Ravioli sunt gata cind se ridica la suprafata, atunci luati castronul de pe foc. La mine a durat vreo 3 minute, dar depinde de dimensiunea lor.

Ajustam gustul cu sare si piper. Presurati cu verdeata tocata inainte de a servi.

Pofta mare!

Daca doriti puteti servi si cu o lingurita de smintina.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s